Activiteiten P.S.W.

  • Protestants Senioren Werk
  • Seniorenmiddag 8 maart 

Donderdag 8 maart gaan wij weer Paasstukjes maken o.l.v. Joyce de Kruijk.
Ook heeft Dina Oosse zich weer bereid gevonden om met Joyce U met een nieuwe paas-creatie te gaan verrassen.
Het zal zeker weer een gezellige en mooie middag worden.
Voor diegene die vervoer nodig hebben, kunnen contact opnemen met Tonny Huissoon, a.u.b. Twee dagen van te voren bellen met Tonny.

  • Seniorenreisje  woensdag 25 april 

Omdat wij op dit moment nog geen beslissing hebben genomen waar her reisje naar toe gaat, is het misschien wel goed om alvast de datum 25april te noteren.
Donderdagmiddag 8 maart hopen wij een tip van de sluier op te lichten, en zal Tonny met een lijst langskomen om iedereen te noteren die wil deelnemen aan het reisje.
 

  • Seniorenmiddag donderdag 8 februari 2018

Een Dia –presentatie van Anja Ligtenberg over de trouwerij van haar broer Ronald ( zoon van Mw. Tony Ligtenberg ) met zijn liefde in India.                    
Deze trouwerij vond vorig jaar plaats in India. Deze presentatie zal ongeveer 30-45 minuten duren, maar de senioren zullen tijdens en na de presentatie toch een beetje in de Indiase stemming gebracht worden door enkele Indiase hapjes. Misschien worden er ook nog wel enkele Indiase dansjes voor gedaan door Tony of dochter Anja, want ik heb iets van die dansjes gezien op foto’s  van de trouwerij. (alleen voor 70+ natuurlijk) 

  • Seniorenmiddag donderdag 11 januari 2018

Afgelopen donderdagmiddag  11 januari was weer een spannende en gezellige sjoelmiddag,  waar uiteindelijk met enkele punten meer Mw. Pleuni van den Dool in 3 x spelen totaal 346 punten scoorde en met de beker en een lekkere fles wijn naar huis kon gaan. Tijdens en na de prijsuitreiking konden de senioren nog genieten van de warme snacks die Aart Dumee weer  verzorgde met een glaasje wijn of een alcoholvrij drankje. Als extra verrassing kreeg iedereen deze eerste seniorenmiddag van het jaar nog een glaasje advocaat met slagroom aangeboden. Al met al weer een gezellige middag.

  • Kerstmaaltijd 2017:

Namens het hele team van P.S.W. wil ik graag iedereen bedanken, die op wat voor wijze ook, meegeholpen heeft om de senioren van onze Gemeente in Roermond  weer een sfeervolle Kerstmaaltijd aan te bieden.                              
Veel  hartverwarmde  reacties van de senioren geven aan, dat wij als P.S.W. ook dit jaar de senioren weer zullen gaan uitnodigen voor een Kerstmaaltijd.                            
Wij willen ook de buurvrouw van Piet en Tonny Huissoon, Coby Christ bijzonder bedanken voor de menukaartjes die zij al jaren voor onze Kerstmaaltijd maakt. Zij heeft Tonny alweer gevraagd naar de kleur van de tafels in 2018, want zij doet er het hele jaar over om handmatig 80 menukaartjes te maken. (zij is geen gemeente lid), maar wel meelevend met P.S.W. en in het bijzonder met de Kerstmaaltijd. Ook Nico Molenaar willen wij bedanken voor het ieder jaar weer verzorgen van de liturgieën.                                                                                                                                      
Alle chauffeurs die ieder jaar weer bereid zijn omveel van de 70 personen thuis op te halen en ook weer netjes thuis te brengen, daar zijn wij ontzettend blij mee.  Wij als P.S.W. team zijn dankbaar om dit ieder jaar weer te mogen organiseren. 

 

Comments are closed.