Activiteiten P.S.W.

  • Protestants Senioren Werk

Afgelopen donderdag 14 september hebben wij een geweldige fijne middag gehad waar ds. Klaas Spoelstra als gevangenis Predikant op een heel prettige manier uitleg heeft gegeven over het gevangenis pastoraat. Wat aan het einde van de middag wel duidelijk overgekomen is, dat in de gevangenis te moeten zitten, geen luxe leventje is zoals veel mensen vaak denken, maar een vaak lange eenzame zit.

De komende dinsdag 12 oktober zullen Aat en Margriet Dumee een zangmiddag organiseren. Wat het precies gaat inhouden, moet een verrassing zijn, maar wij weten uit ervaring dat, als Aat en Margriet iets organiseren u er van op aan kunt, dat het een gezellige middag gaat worden.
Wij nodigen  dan ook alle 70+ Senioren uit om voor 14.00 uur aanwezig te zijn in het Ontmoetingscentrum naast de kerk.
 
Mocht u vervoer nodig hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Mw. Tonny Huissoon, zij regelt het vervoer.

In de agenda mag u alvast de datum van de komende Kerstmaaltijd noteren:         
Vrijdag 15 december 2017 in het Ontmoetingscentrum                                                   
In het contact van november zal alle info over de Kerstmaaltijd vermeld worden.

Namens het P.S.W. team,                                                                                                                      
Gerard van der Klei

  • Seniorenmiddag donderdag 11 januari 2018

Zoals ieder jaar starten wij de seniorenmiddag in het nieuwe jaar weer met een gezellige spannende sjoelmiddag, waar wij aan het einde van de middag weer de Andries van de Veen Bokaal zullen gaan uitreiken onder het genot van een drankje met ?????  aan de persoon die het hoogste aantal punten gaat scoren. Als U geen vervoer heeft en u wilt graag opgehaald worden, mag U contact opnemen met Tonny Huissoon die dit altijd weer perfect gaat regelen. tel: 0475-531951 

  • Kerstmaaltijd Senioren vrijdag 15 december 2017:

Het P.S.W. team is dit moment alweer druk bezig met het samenstellen van de Kerstmaaltijd. Wij denken dat het weer een gezellige sfeervolle  Kerstmaaltijd zal worden. Zoals andere jaren worden alle 70 plus Gemeenteleden hartelijk uitgenodigd.
De Kerstmaaltijd/viering begint om 17.30 uur ( zaal open om 17.00 uur ) in het Ontmoetingscentrum naast de kerk, waar U wordt ontvangen met een drankje. Wij verwachten dat om ongeveer 20.15 uur de viering is afgelopen.
U kunt zich hiervoor opgeven tot vrijdag 8 december bij Mw. Tonny Huissoon, tel.0475-531951, en mocht U vervoer nodig hebben, dan kunt U dit tegelijkertijd aan Tonny doorgeven. U wordt dan thuis opgehaald, en na de viering weer thuisgebracht.
Bent U in het bezit van een auto, en in de gelegenheid om andere personen op te halen dan kunt U dit ook aangeven bij Tonny op bovengenoemd telefoon. Wel een vriendelijk verzoek om alle wijzigingen, m.b.t. vervoer, die de laatste dagen nog kunnen ontstaan, altijd even te overleggen met Tonny Huissoon.
Mocht U een introducé mee willen nemen, vragen wij een vergoeding van €7,50  Hopelijk kunt U hiervoor begrip hebben.
Voor een eventuele gift: die kunt U persoonlijk aan één van de vrijwilligers geven, of overmaken op rekeningnummer NL70 FVLB 0227058976 t.n.v. P.S.W. Roermond. 

 

Comments are closed.